Onze Asperges van land naar klant…

Dagelijks worden onze asperges vers gestoken. De Bedden zijn bedekt met zwart witte folie, na het steken  worden de asperges minimaal 6 uur gekoeld in koud water in de koelcel ook dit is voor het behoud van kwaliteit en het gaat rozeverkleuring tegen. Dan worden de asperges gesorteerd op onze automatische kleuren dikte sorteerder. de asperge word vooraan opgelegd dan worden ze gewassen en op lengte gesneden. Daarna word elke asperge gefotografeerd vanuit 3 posities en zo word beoordeelt in welke klassering de asperge thuis hoort. Vervolgens gaan onze medewerkers de asperges sorteren en halen de asperges uit de bakjes en vervolgens leggen ze die in de daarvoor bestemde kistjes.
Gereed voor onze klanten in de boerderijwinkel.

In onze boerderijwinkel kunt u ze laten schillen zodat u ze panklaar kan kopen.
U kunt dan ook alle aanverwante  aspergeartikelen kopen.
Zoals soepen, sauzen, ham, eieren, wijn, boter en krieltjes.

Print Friendly, PDF & Email